Eerste namen voor Welcome to the Village: Thomas Azier, Husky Loops en meer

review: Thomas Azier - 03/02 - Sugarfactory
Eerste namen voor Welcome to the Village: Thomas Azier, Husky Loops en meer
Door RobZ op 11 december 2018 - 10:41 1 Welcome to the Village gebruikt deze dinsdag om de eerste bevestigingen voor hun 2019 editie bekend te maken. De zevende editie van het festival vindt plaats van 18 tot en met 21 juli in recreatiegebied de Groene Ster te Leeuwarden.

In ieder geval: Thomas Azier, Raketkanon, The Soft Moon en Husky Loops zijn van de partij.

Omdat de BTW op festivaltickets volgend jaar omhoog gaat van 6 naar 9 procent, start Welcome to The Village nog dit jaar met de eerste batch ‘Earliest Bird’ tickets. Zo kunnen bezoekers voor de 'oude' prijs van tussen de 79 en 99 euro een ticket kopen voor het festival. Deze ticketverkoop start vrijdag 14 december om 10.00 uur. Via deze link koop je ook tickets voor Welcome to the Village 2019.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticket-reminder in voor Welcome to the Village 2019.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Duizel in het Park

FESTIVAL DUIZEL IN HET PARK STOPT NA TIEN EDITIES Duizel in het Park groeide de afgelopen jaren uit van intiem buurtfeest tot...

Best Kept Secret 20192

KRAFTWERK NAAR BEST KEPT SECRET FESTIVAL 2019 Vandaag kondigt de organisatie van Best Kept Secret Festival de afsluiter van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.