Festival Duizel in het Park stopt na tien edities

duizel in het park
Festival Duizel in het Park stopt na tien edities
Door rtheijssen op 11 december 2018 - 11:06 1 Duizel in het Park groeide de afgelopen jaren uit van intiem buurtfeest tot omvangrijk stadsfestival in het Vroesenpark. Elk eerste weekend van augustus werd het Rotterdamse stadspark omgetoverd tot een wereld van poëzie, literatuur en muziek voor alle leeftijden.

Na tien bijzondere edities stopt festival Duizel in het Park er nu helaas mee.

Voor de organisatie bleek het steeds meer een uitdaging om met toenemende financiële risico’s en de druk van vergunningen tot een aansluitende en innovatieve programmering te komen. Na de afgelopen editie, die vanwege de jubileumviering met extra financiering mogelijk gemaakt kon worden, heeft de organisatie besloten om op dit hoogtepunt te stoppen.

Festival Duizel in het Park bedankt al zijn medewerkers, vrijwilligers, artiesten, partners en publiek voor het mede mogelijk maken van het festival de afgelopen jaren.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsfestival

BEVRIJDINGSFESTIVAL LIMBURG VERHUIST VAN ROERMOND...Het Bevrijdingsfestival Limburg verandert van locatie. Tijdens eerdere...

Welcome To The Village 2018

EERSTE NAMEN VOOR WELCOME TO THE VILLAGE: THOMAS... Welcome to the Village gebruikt deze dinsdag om de eerste bevestigingen voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.