Eerste namen Kralingse Bos Festival: o.a. Craig David en De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig / Willie Wartaal
Eerste namen Kralingse Bos Festival: o.a. Craig David en De Jeugd van Tegenwoordig
Door op 1 De eerste namen van het Kralingse Bos Festival zijn aangekondigd door middel van een videoboodschap aan haar bezoekers van vorig jaar. Nadat de uitverkochte 2018-editie voor een aantal klachten zorgde, lanceert de festivalorganisatie het thema en de eerste namen middels een sketch met in de hoofdrol Willy Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig.

De eerste drie namen voor de editie van 2019 zijn: Chris Liebing, Craig David en De Jeugd van Tegenwoordig.

Het thema van 2019 is: 'De Stem' Naar aanleiding van de klachten van vorig jaar is er een speciale telefoonlijn opgezet, waar bezoekers een bericht kunnen inspreken om hun stem (verhalen, ideeën, liefdesverklaringen, frustraties) te laten horen (010 307 63 36).

De insprekers van de leukste berichten maken kans om kaarten te winnen of zichzelf ergens terug te horen in de campagne van het Kralingse Bos Festival.

Het festival vindt plaats op 27 april. Tickets voor Het Kralingse Bos Festival zijn verkrijgbaar vanaf € 21.01 via deze link.
Bestel tickets Kralingse Bos Festival 2019
Tickets Kralingse Bos Festival 2019
Kralingse Bos Festival 2019
€ 21,01 - 31,01
Ik Zie U Graag news

PROGRAMMA VAN IK ZIE U GRAAG 2019 COMPLEET MET O.A....De organisatie van het festival Ik Zie U Graag heeft zojuist de laatste...

Bevrijdingsfestival

BEVRIJDINGSFESTIVAL LIMBURG VERHUIST VAN ROERMOND... Het Bevrijdingsfestival Limburg verandert van locatie. Tijdens eerdere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.