Nieuw muziekplatform Hey Alex brengt muzieknieuws over bekende artiesten

Ariana Grande
Nieuw muziekplatform Hey Alex brengt muzieknieuws over bekende artiesten
Door sjoertb op 17 december 2018 - 14:29 1 In augustus 2018 is het nieuwe muziekplatform Hey Alex opgericht. Het doel van de nieuwssite is om het laatste muziek-nieuws zo goed mogelijk te rapporteren.

Naast nieuwe concerten en festivals aankondigen richt Hey Alex zich ook op nieuwe releases, interviews en discussies, achtergrondinformatie en anekdotes over bekende artiesten als Ariana Grande, Bruce Springsteen, BTS, Avril Lavigne en Eminem.

De organisatie heeft een gepassioneerde redactie dat het nieuws voortdurend onder de loep neemt. Het redactieteam streeft er naar om het nieuws onpartijdig te brengen met een goed gevoel voor kwaliteit en relevantie.

Journalistieke integriteit staat hoog in het vaandel. Feiten zullen worden onderzocht en worden weloverwogen vermeld. Ethiek is een zeer belangrijke morele waarde binnen het team van Hey Alex.


Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. CHER, DOWN THE...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Pinkpop 2019

MOGELIJK VIERDE FESTIVALDAG ERBIJ VOOR 50STE EDITIE... De aankomende jubileum-editie van Pinkpop Festival zou mogelijk gevierd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.