Hello Festival strikt Miss Montreal en Kraantje Pappie

Miss Montreal
Hello Festival strikt Miss Montreal en Kraantje Pappie
Door op 1Kraantje Pappie en Miss Montreal zijn toegevoegd aan de line-up voor Hello festival. Hello Festival vindt plaats op 8 en 9 juni in Emmmen. Eerder werden al onder andere Lenny Kravitz, Little Steven and the Disciples of Soul, BlØF, Daniel Lohues, Milow, Paul Carrack, Golden Earring, Midge Ure, Lil Kleine Live Show, VandenBergs Moonkings, DareDevils, DeWolff en Van Dik Hout bekendgemaakt voor het festival. Hier vind je al onze Hello Festival 2019 informatie.

Kraantje Pappie, de HipHop trots van het Noorden, is zaterdag de afsluiter op de Zebrastage. Miss Montreal opent zondag op de mainstage van het festival aan de Grote Rietplas in Emmen.

Dagtickets voor Hello Festival 2019 zijn verkrijgbaar vanaf €61.50. Via deze link koop je zaterdag dagticket voor Hello Festival 2019. Hier vind je tickets voor de Hello Festival zondag.

Naast dagtickets zijn er ook passe-partouts beschikbaar vanaf €85.50.Paaspop 2019

44 NIEUWE PAASPOP-NAMEN: O.A. DE STAAT, KRAANTJE...Van 19 tot en met 21 april is Schijndel en omgeving weer helemaal in de ban...

Triggerfinger

TRIGGERFINGER, DAVINA MICHELLE, NAVARONE EN MEER... Vestrock 2019 vindt plaats op 31 mei en 1 en 2 juni in Hulst in Zeeland. Op 2...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.