Win op ESNS tickets voor 5 festivals in Tsjechië en Slowakije (o.a. Colours of Ostrava)

Lenny CZ
Win op ESNS tickets voor 5 festivals in Tsjechië en Slowakije (o.a. Colours of Ostrava)
Door op 1Groningen staat deze week in het teken van Eurosonic Noorderslag. In verschillende zalen in het centrum van Groningen treden meer dan 350 acts op. Allemaal in het kader van het ontdekken van nieuw muzikaal talent uit Europa.

Dit jaar zijn de focuslanden Tsjechië en Slowakije. De website czskfocus.com is speciaal in het leven geroepen om in te zoomen op Tsjechische en Slowaakse artiesten. Deze week worden er maar liefst 20 (!) kaarten verloot voor grote festivals in deze landen.

Voor Pohoda Festival, Rock for People, Sharpe, Nouvelle Prague en Colours of Ostrava worden er per festival 4 kaarten weggeven. Om kans te maken hoef je alleen maar naar één van de ESNS-showcases te gaan van een artiest uit de focuslanden en een foto of video te plaatsen op Instagram of Facebook met de hashtag #CZSKFOCUSESNS (Tip: zorg dat je post op openbaar staat zodat de organisatie het kan zien). Bekijk hier de spelregels van de wedstrijd.

Hier vind je de timetable met alle artiesten uit Tsjechië en Slowakije.

Foto: Lenny (Vrijdag te zien in Machinefabriek om 20:00u)


Oranjebloesem news

LINE-UP ORANJEBLOESEM 2019 BEKEND: O.A. CHARLOTTE DE...Dit jaar vindt de zesde editie van het koningsdag festival Oranjebloesem...

stukafest15

LINE-UP VAN STUKAFEST 2019 BEKEND: O.A. AAFKE... De gehele line-up van StuKaFest 2019 is bekend. StuKaFest staat voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.