Terschelling krijgt nieuw Mojo-festival eilân (met o.a. Maribou State en Apparat)

Eilan
Terschelling krijgt nieuw Mojo-festival eilân (met o.a. Maribou State en Apparat)
Door RobZ op 05 februari 2019 - 11:18 1 Van 12 tot en met 15 september krijgt Terschelling een nieuw festival genaamd eilân. Te midden van bos en duin en naast een meertje op Terschelling zetten Mojo en Chasing the Hihat het nieuwe festival in de markt. Liefhebbers van elektronica en alternatieve pop worden na een boottocht naar de Wadden ontvangen op een kleinschalig festival met grootse ambitie. eilân telt drie podia waar artiesten worden geprogrammeerd die zich op het snijpunt tussen meerdere genres bevinden.

De eerste artiesten die op het affiche staan zijn: Maribou State, MCDE dj set, Jungle by Night en Apparat. Ook Weval, Portico Quartet, DJ Dustin, Map.ache, David Vunk & Tom Trago, The Mauskovic Dance Band, Cubicolor live, Olaf Boswijk, Luwten, Young Marco, Titia, Karel, Otzeki, Inner River, Some Chemistry, upsammy, RadioRadio en Bakkie Bakkie zijn op het festival te zien. Later worden er nog meer acts bekend gemaakt.

Er worden alleen weekendkaarten voor eilân verkocht. De kaartverkoop voor eilân start donderdag 14 februari om 10:00 uur. Early Bird tickets voor het nieuwe festival zijn €99,- per stuk exclusief camping. Het early bird-tarief geldt zolang de voorraad strekt, hierna kosten kaarten €109,-. en de late beslissers betalen € 119,-. Voor eilân geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Via deze link koop je tickets voor eilân. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticket-reminder in.

In de buurt van het festivalterrein bevinden zich twee campings en een bungalowpark welke via de festivalwebsite te boeken zijn. Een plaats op de campings kost 40 euro per persoon voor vier nachten.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Van Morrison

PROGRAMMA HOLLAND INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL...Het festivalprogramma van Holland International Blues Festival is helemaal...

waterpop

EERSTE ARTIESTEN VOOR 42E EDITIE VAN WATERPOP BEKEND Festival Waterpop heeft vandaag de eerste artiesten van de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.