Melkweg, Paaspop en Les Nuits Botanique voor Ho99o9

Horror Ho99o9
Melkweg, Paaspop en Les Nuits Botanique voor Ho99o9
Door op 1Het Amerikaanse duo Ho99o9 (spreek uit als 'horror') komt weer eens naar de lage landen toe. Op 21 april staan ze eerst op Paaspop te Schijndel, vier dagen later spelen ze in de OZ van Melkweg in Amsterdam. Tot slot zijn ze ook te bewonderen op het Belgische festival Les Nuits Botanique.

Deze optredens maken deel uit van de Europese tour die ze doen. De tour wordt op 11 april in het Franse Fezyn afgetrapt en loopt tot 29 april te Londen.

Een driedaagse combiticket voor Paaspop kost je 133,50, kaartjes voor de show in de Melkweg zijn 19,55 euro per stuk (inclusief servicekosten). Dagkaarten voor Les Nuits Botanique zijn 30 euro per stuk en geven je toegang tot alle optredens van de dag. Deze zijn wel maar gelimiteerd verkijgbaar, 25 stuks per dag.

Dokk'em Open Air 2019 news

DOKK'EM OPEN AIR VOEGT MAYAN, ENFORCER EN MEER TOE,...Dokk'em Open Air heeft met MaYan, Enforcer, Darkane, Evil Invaders en For...

Groezrock 2019

GROEZROCK KOMT MET LIJST AAN NIEUWE NAMEN (.O.A.... Voor het Groezrock festival in België zijn maar liefst 34 nieuwe namen bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.