Dokk'em Open Air voegt MaYan, Enforcer en meer toe, zoekt nog naar openingsact

DokkemOpenAirgroot
Dokk'em Open Air voegt MaYan, Enforcer en meer toe, zoekt nog naar openingsact
Door Cartman91 op 11 februari 2019 - 13:25 1 Dokk'em Open Air heeft met MaYan, Enforcer, Darkane, Evil Invaders en For I Am King nieuwe namen op het programma staan.

King Diamond, Cradle of Filth, Demons & Wizards, Cannibal Corpse, Vivaldi Metal Project, Dool, Pestilence, Insanity Alert en Blaas of Glory waren in een eerder stadium al aangekondigd.

Verder is het festival op zoek naar een openingsact. Voorwaarde is dat de band uit Friesland, Groningen of Drenthe moet komen. Dus zie je het al helemaal zitten om op hetzelfde podium te staan als een van de eerder genoemde bands? Of ken je nog een talent dat de moeite waard is? Stuur dan voor 17 februari een mail naar [email protected]. In het mailtje moet in ieder geval de artiest bio en een link naar de muziek staan. Begin maart wordt bekend welke band de gelukkige is.

Dokk'em Open Air vindt plaats op 28 en 29 juni in het Tolhuispark te Dokkum. Tickets zijn nog te verkrijgen. Een dagkaartje kost je 35,50 euro, voor een passe-partout betaal je 49 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop

TAME IMPALA EN TWENTY ONE PILOTS EERSTE NAMEN PUKKELPOPHet Belgische festival Pukkelpop heeft zojuist de eerste twee namen bekend...

Ho99o9 news

MELKWEG, PAASPOP EN LES NUITS BOTANIQUE VOOR HO99O9 Het Amerikaanse duo Ho99o9 (spreek uit als 'horror') komt weer eens naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.