Tame Impala en Twenty One Pilots eerste namen Pukkelpop

Pukkelpop
Tame Impala en Twenty One Pilots eerste namen Pukkelpop
Door op 1Het Belgische festival Pukkelpop heeft zojuist de eerste twee namen bekend gemaakt. Op het programma staan Tame Impala en Twenty One Pilots. Woensdag worden er wederom twee namen bekend gemaakt.

Op de vorige editie stonden nog artiesten als Flogging Molly, Incubus, Papa Roach, Arcade Fire, The Wombats, N*E*R*D*, De Jeugd van Tegenwoordig, Novastar en Róisin Murphy.

Pukkelpop wordt al sinds 1985 jaarlijks georganiseerd en behoort dan ook tot de grotere festivals in west-Europa. Het festival telt niet voor niks maar liefst acht podia en biedt een (gratis) camping aan voor 40.000 bezoekers!

Over de kaartverkoop is vooralsnog niks bekend gemaakt. De 34ste editie van het festival wordt gehouden van 15 t/m 18 augustus, voor de 28ste keer in Kievit.

Bestel tickets Pukkelpop 2019
Tickets Pukkelpop 2019
Pukkelpop 2019
€ 100,00 - 205,00
Sziget 2019

POST MALONE, TOVE LO, FRANZ FERDINAND, XAVIER RUDD...Vandaag brengt de festivalorganisatie van Sziget Festival weer nieuwe namen...

Dokk'em Open Air 2019 news

DOKK'EM OPEN AIR VOEGT MAYAN, ENFORCER EN MEER TOE,... Dokk'em Open Air heeft met MaYan, Enforcer, Darkane, Evil Invaders en For...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.