Festival Dranouter maakt eerste namen bekend o.a. Black Box Relevation en Jasper Steverlinck

Jasper Steverlinck
Festival Dranouter maakt eerste namen bekend o.a. Black Box Relevation en Jasper...
Door Brittneyverhage op 18 februari 2019 - 13:08 1 Voor de 2019 editie van Folkfestival Dranouter zijn Black Box Relevation, Jasper Steverlinck, Maz, The Young'uns, Mile Twelve en TURFU aangekondigd. Dit zijn de eerste van de vele artiesten die op het festival aanwezig zullen zijn.

De earlybird weekendtickets waren al in de verkoop gegaan. De reguliere verkoop is vandaag gestart en tickets kosten vanaf 78 euro. Eerdere edities van Folkfestival Dranouter stonden onder andere Passenger, Jake Bugg, Triggerfinger en Selah Sue op het festival.

Het Dranouter festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 augustus 2019 tot en met zondag 4 augustus 2019 en op donderdag 1 augustus 2019 is er een klassieke startavond met straattheateracts. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival. Een passe-partout kost je 130 euro. Dagtickets gaan over de toonbank voor 78 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop

LIJST MET ROCKBANDS VOOR PUKKELPOP ERBIJ (O.A. GOOD...Vorige week begon Pukkelpop met de eerste namen bekend te maken. Inmiddels...

Festival Strand 2019 news1

THE DIRTY DADDIES, NIELSON, VAN DIK HOUT, GOLDEN... Komende zomer kan je in Almere weer genieten van de zon, het strand, een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.