Winnen: 3x2 sets Cool-Earplugs oordoppen

Festivalsfeer (Welcome to the Village 2014)
Winnen: 3x2 sets Cool-Earplugs oordoppen
Door op 1Een groot deel van festivalbezoekers ervaart wel eens gehoorklachten maar onderneemt weinig om hun gehoor te beschermen. Dat moet beter kunnen vinden wij hier bij Festivalinfo. Omdat we iedereen willen behoeden voor gehoorschade bij festival- en concertbezoek besteden we graag extra aandacht aan dit probleem.

In samenwerking met Cool-earplugs mogen we nu 3x2 gratis sets oordoppen (!) weggeven met aluminium bewaarkoker.

Cool-earplugs bevatten een horizontale filter waardoor ze uitermate geschikt zijn voor muziek. Door de speciale constructie van de kop hebben Cool-earplugs een perfecte pasvorm en hoogwaardig draagcomfort. Het kunststof materiaal waaruit Cool-earplugs gemaakt worden is bovendien hypo-allergeen en geschikt voor het menselijk lichaam.Als enige en unieke oordop onderscheiden Cool-earplugs zich in de markt als DE multifunctionele gehoorbeschermer en won onlangs ook nog de Europese designprijs. Andere toepassingen zijn namelijk reizen, slapen, werk, sport (inclusief watersport).

Cool-earplugs samengevat:
 Horizontale filter voor muziek
 Hypo-allergeen
 20- of 25dB demping
 Groot, normaal of kinderformaat
 In verschillende kleuren verkrijgbaar
 Gratis handige aluminium bewaarkoker

Wil je kans maken op de Cool-earplugs? Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel een mailtje te sturen met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Cool-earplugs'. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Naast de winactie kunnen Cool-earplugs met 20% korting besteld worden op de webshop www.Cool-earplugs.nl.

Deze winactie loopt tot en met 31 maart.Freeze Festival 2018

FREEZE FESTIVAL HOUDT OP TE BESTAAN, GAAT WEL DOOR...Het Freeze Festival in Friesland houdt het na 22 jaar voor gezien. In de...

Pukkelpop

LIJST MET ROCKBANDS VOOR PUKKELPOP ERBIJ (O.A. GOOD... Vorige week begon Pukkelpop met de eerste namen bekend te maken. Inmiddels...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.