Nieuwe namen voor Hurricane en Southside: o.a. Bloc Party, Flogging Molly & You Me At Six

review: You Me At Six - 20/10 - Dynamo You Me At Six
Nieuwe namen voor Hurricane en Southside: o.a. Bloc Party, Flogging Molly & You Me At Six
Door op 1De organisatie van Hurricane en Southside komt vandaag met nieuwe namen. Eerder was al bekend dat Sam Fender,Tame Impala, Macklemore, Foo Fighters en Mumford & Sons dit jaar van de partij zijn.

Vandaag is bekendgemaakt dat onder andere Bloc Party, Flogging Molly en You Me At Six op de festivals optreden. Verder staan nu ook Grossstadtgeflüster, Johnny Marr, BETONTOD, POND, Flux Pavilion, Dub FX,IDLES, White Denim, The Gardener & The Tree, SYML, SWMRS, Danger Dan, Ten Tonnes, The Toten Crackhuren im Kofferraum, Rosborough, The Dirty Nil, The Sherlocks en LION op het programma.

Hurricane vindt plaats op 21 tot en met 23 juni 2019 in Scheessel te Duitsland. Southside vindt plaats in het zelfde weekend in Neuhausen.

De earlybird tickets zijn al uitverkocht, maar de reguliere verkoop is recent van start gegaan en de ticketprijs is vanaf 179 euro. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival van Hurricaneen voor het festival van Southside kan je via deze link tickets kopen.
Pukkelpop

ANNE-MARIE, DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG, STORMZY EN...Pukkelpop pakt vandaag weer uit met nieuwe namen. Op het festival kunnen we...

Dour 2019

FRANSE RAPPER VALD NAAR DOUR FESTIVAL 2019 De Franse rapper Vald is toegevoegd aan de line-up van de aankomende editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.