KNTXT in november terug naar Antwerpse Sportpaleis!

KNTXT
KNTXT in november terug naar Antwerpse Sportpaleis!
Door op 1KNTXT staat inmiddels op het punt op internationaal te debuteren in Fabric in London op 16 maart, maar nu komt er een tweede Sportpaleis-editie. Op zaterdag 16 november keert het technoconcept terug naar Antwerpse Sportpaleis.

In een van dé technoclubs van Europa, Fuse in Brussel, kwam KNTXT tot stand. Het doel van het festival is om te zorgen voor een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met nationale en internationale acts. De bedenker van het concept is Charlotte de Witte.

Tickets kan je kopen vanaf woensdag 6 maart om 10:00. Voor de grote fans van het festival is er een limited Early Bird presale aan voordeeltarief. Het is handig om er op tijd bij te zijn, want de presale was vorig jaar heel snel uitverkocht. Er worden 1.000 Early Bird tickets verkocht vanaf maandag 4 maart om 20:00. De normale tickets kosten €45,30 en Early Bird tickets kosten €37,46.

Je kan tickets kopen via deze link. Bang om de verkoop te missen? Stel hier een ticketreminder in.

Bestel tickets KNTXT 2019
Tickets KNTXT 2019
KNTXT 2019
€ 37,46 - 45,30
Rock Werchter 201912

VOLLEDIGE LINE-UP ROCK WERCHTER BEKEND GEMAAKT MET...Eerder vandaag werd al bekend dat Mahalia naar Rock Werchter komt. Daarbij...

Rock Werchter 2019

MAHALIA BEVESTIGT ZICHZELF VOOR ROCK WERCHTER VIA... De Britse R&B-zangeres Mahalia heeft zichzelf voor Rock Werchter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.