Weval opent Amsterdam Dance Event in het concertgebouw

weval
Weval opent Amsterdam Dance Event in het concertgebouw
Door Brittneyverhage op 05 maart 2019 - 10:25 1 Harm Coolen en Merijn Scholte Albers staan met Weval bekend om hun warme en prikkelende sound met epische synth melodieën en intense, hypnotiserende ritmes. In 2016 braken de Nederlanders met hun titelloze debuutalbum definitief door en sloten ze hun jaar af in een uitverkocht Paradiso.

Weval opent Amsterdam Dance Event in de grote zaal in Het Concertgebouw op woensdag 16 oktober 2019. Afgelopen week is Wevals nieuwe album uitgekomen 'The Weight'. Het is Wevals tweede album op het befaamde, Duitse label Kompakt. Live krijgen Harm Coolen en Merijn Scholte Albers versterking van extra muzikanten en wordt er voor deze gelegenheid een bijzondere show voorbereid. Het concert op 10 april in Paradiso is al een tijdje uitverkocht.

Tickets voor Weval in Het Concertgebouw gaan in de verkoop op vrijdag 8 maart om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je een reminder instellen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tomorrowland

TOMORROWLAND VIERT JUBILEUM IN ZIGGO DOME TIJDENS...Het bekende dance-festival Tomorrowland viert dit jaar haar vijftiende...

Valkhof

EERSTE NAMEN VOOR VALKHOF FESTIVAL 2019 BEKEND MET... Het Nijmeegse Valkhof Festival heeft zojuist de eerste namen bekend gemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.