Don Mclean naar Live At Amsterdamse Bos

Don Mclean
Don Mclean naar Live At Amsterdamse Bos
Door op 1Don McLean is een Amerikaanse singer-songwriter. In de jaren ’70 brak hij door met het nummer ‘American Pie’, afkomstig van het gelijknamige album. Ruim vijftig jaar later is de muzikant nog steeds actief in de muziekindustrie. Zo bracht McLean in 2018 zijn meest recente studioalbum ‘Botanical Gardens‘ uit.

Vandaag is bekendgemaakt dat hij op 26 augustus 2019 naar Live At Amsterdamse Bos komt. In 2018 trad hij op in een uitverkochte De Oosterpoort, Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg Utrecht in Nederland.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 15 maart om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert van Don Mclean. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat!
Nirwana Tuinfeest

NIRWANA TUINFEEST PRESENTEERT ZONDAG PROGRAMMA (O.A....Nirwana Tuinfeest heeft het volledige programma voor de zondag bekend...

Fields of Joy festival news

TWEE NAMEN ERBIJ VOOR FIELDS OF JOY: SUZAN & FREEK... Het Fields of Joy Festival in Oldenzaal heeft twee namen erbij kunnen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.