Eerste namen voor Deventer Stadsfestival 2019 bekend: o.a. Lil Kleine en Navarone

Lil Kleine
Eerste namen voor Deventer Stadsfestival 2019 bekend: o.a. Lil Kleine en Navarone
Door Brittneyverhage op 12 maart 2019 - 10:46 1 Het Deventer Stadsfestival wordt komende zomer voor de vierde keer georganiseerd en wel op zaterdag 13 juli 2019. Het festival valt daarmee net als vorig jaar samen met de start van de schoolvakanties. Het Rijsterborgherpark staat tijdens het festival vol met vijf podia, foodtrucks en theater. Op de podia is pop-, rock en dancemuziek te horen. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Vandaag zijn de eerste namen voor het festival bekendgemaakt. Nielson, Lil Kleine, The Dirty Daddies, Chivv, Poke, Snelle, Navarone en Dirk Scheele komen deze zomer naar Deventer.

Tickets voor het festival gaan in de verkoop op donderdag 14 maart 2019. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival in Deventer. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rotterdam bluegrass festival

ROTTERDAM BLUEGRASS MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND: O.A....Rotterdam Bluegrass Festival is een driedaagse Americana festival op het...

WAVES

VIJF NAMEN ERBIJ VOOR NIEUW FESTIVAL WAVES MET O.A.... Het nieuwe festival op Texel, WAVES, is bedacht door Olympisch- en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.