Tassen tips voor een weekend festival

Sfeer Camping Mysteryland 2017
Tassen tips voor een weekend festival
Door sjoertb op 02 april 2019 - 12:42 1 “Wat neem ik mee?” is een veelgestelde vraag vooraf aan een weekend festival. Echter is de vraag “Hoe neem ik het mee?” ook niet geheel onbelangrijk. Een goede koffer of tas is namelijk van levensbelang. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje:

1 - Een tas of koffer op wieltjes
De grootste aanrader is toch wel om een tas of koffer op wieltjes mee te nemen. Soms moet je namelijk enorme afstanden lopen van de parkeerplaats of afzetplaats naar je campingplek. Geloof ons, je wilt niet dat je je koffer of tas dit hele stuk moet tillen. Je maakt immers tijdens een festival weekend al genoeg meters. Gelukkig is er genoeg keuze in koffers, tassen en reistassen met wieltjes om een grote afstand sjouwen te voorkomen.

2 - Een beveiligingssysteem mag niet ontbreken
Een andere aanrader, misschien wel net zo belangrijk als tip 1, is om een koffer of tas mee te nemen met een beveiligingsysteem. Je festival wordt namelijk een stuk minder leuk als je spullen worden gestolen. En als je spullen in een tent liggen, is de kans op diefstal erg groot. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel (reis)tassen en (reis)koffers met een cijferslot, sleutelslot of TSA slot. Neem zo een dus mee en geniet van het weekend!

3 - Niet te groot
De laatste tip is om de koffer of tas zo klein mogelijk te houden. Als je samen met je vriendinnen of vrienden namelijk allemaal een grote tas meeneemt, is de tent voordat je het weet vol. En laten we eerlijk zijn, het vinden van je bed na een lange festivaldag is al moeilijk genoeg, toch?

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique news

MOTEL MOZAÏQUE BELOONT BEZOEKERS DIE MET OV OF DE...Op Motel Mozaïque Festival 2019 kunnen bezoekers een positieve...

Sziget 2019

27 ELEKTRONISCHE ACTS VOOR SZIGET 2019 OP HET... Sziget Festival maakt een nieuwe lijst namen bekend voor één van haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.