Nieuwe namen voor Daydream Festival: o.a. Lil Kleine en Fedde Le Grand

Lil Kleine
Nieuwe namen voor Daydream Festival: o.a. Lil Kleine en Fedde Le Grand
Door brittcrooswijk op 23 april 2019 - 15:13 1 Het Daydream Festival heeft nieuwe namen aangekondigd. Het festival vindt plaats op zaterdag 13 juli in Aquabest, nabij Eindhoven. Het thema van dit jaar is Under the spell of the Dream Butterfly.

Onder andere de komst van Fedde Le Grand, Lil Kleine, Wildstylez, Ferreck Dawn, Afro Bros, Johnny 500, Phuture Noize, Dansado & de Feestneger, Daisy en Crooxs is vandaag bevestigd. De volledige line-up wordt in mei bekend gemaakt.

Het festival is tussen 2010 en 2017 uitgegroeid tot een groot evenement welke ook in de Top 5 van Belgische festivals terug te vinden was. Naast de mainstage met EDM, is er ook een grote hardstyle area waar de liefhebbers voor hardere stijlen naartoe kunnen en er is ruimte voor techno, electric, deephouse, guilty pleasures en reggae.

Kaarten voor het festival kosten €46,25 tot €61,25. Kaarten voor het Daydream Festival 2019 koop je via deze link.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popronde 2019

RONDREIZEND FESTIVAL POPRONDE MAAKT TOURSCHEMA VAN...In 11 weken tijd landt het festival Popronde in 41 steden. Het rondreizende...

dutch double bass

NIEUWE NAMEN VOOR DUTCH DOUBLE BASS FESTIVAL 2019:... Het Dutch Double Bass Festival 2019 heeft zojuist nieuwe nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.