Samael en Vive La Fête eerst namen Baroeg Open Air

baroeg open air
Samael en Vive La Fête eerst namen Baroeg Open Air
Door brittcrooswijk op 06 mei 2019 - 12:38 1 Zojuist zijn de eerste namen bekend gemaakt voor baroeg Open Air. Ook de voorverkoop van het festival is vandaag gestart. Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 14 september in het Rotterdamse Zuiderpark.

De eerste namen voor het festival zijn Samael en Vive La Fête. Op de 2018 editie van het festival stonden namen als Rose Tattoo, Covenant, God Dethroned, Die Nakse Bananen, KRTM, Knarsetand en Abdomen.

In 2018 was er een crowdfund nodig om Baroeg Open Air door te kunnen laten gaan, maar vanaf 2019 wordt er een entreeprijs in rekening gebracht om het festival te kunnen bezoeken.

De Early Birds tickets zijn reeds in de verkoop gegaan en kosten €6,66. Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree tot het festival. Tickets voor Baroeg Open Air koop je via deze link.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Oktober Metalfest news

DAS OKTOBER METALFEST IN KLOKGEBOUW MET ONDER MEER...Oktoberfest associëren we meestal met lederhosen en liters bier. Dat laatste...

Rock Zottegem 2019

PROGRAMMA ROCK ZOTTEGEM COMPLEET NA TOEVOEGINGEN... Het Belgische Rock Zottegem heeft de laatste namen voor de komende editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.