Q-dance keert terug naar Airport Weeze met nieuw festival

IMPAQT
Q-dance keert terug naar Airport Weeze met nieuw festival
Door xingan op 07 mei 2019 - 15:57 1 Q-dance kondigt een gloednieuw festival IMPAQT – Festival of Titans aan. IMPAQT is de opvolger van het festival Q-BASE, dat na vijftien jaar gestopt is. Het festival vindt plaats op 7 september 2019 van 14:00 uur tot 02:00 uur bij Airport Weeze in Duitsland.

Met IMPAQT brengt Q-dance een festivalervaring voor hardstyle-fans, die zowel overdag als ’s nachts plaatsvindt. Het festival wordt opgedeeld in drie territoria. Elk territorium is een unieke wereld met meerdere areas en een eigen genre. De genres bestaan uit de volgende muziekstijlen: Hardstyle, RAW en Uptempo Hardcore. Het festival wordt gehouden vlak over de Duitse grens bij Airport Weeze.

De kaartverkoop begint op 25 mei om 10:00. Tickets voor IMPAQT zijn te koop via deze link. Een early bird ticket is €55 een regular ticket is €65 en een titan ticket is €75.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



LeffingeLeuren 2019

LEFFINGELEUREN KOMT MET ZEVEN NIEUWE NAMEN MET O.A....Het Belgische Leffingeleuren heeft zeven namen bekend gemaakt voor de komende...

Stadscamping Drift news

DRIFT FESTIVAL KOMT MET STADSCAMPING: BEZOEKERS... Het Nijmeegse Drift Festival komt met een nieuw concept: bezoekers van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.