Rosalía deze zomer op o.a. Down the Rabbit Hole en Primavera Sound

Rosalia
Rosalía deze zomer op o.a. Down the Rabbit Hole en Primavera Sound
Door op 1Aankomende zomer treedt Rosalía op bij verschillende festivals in Europa.

De zangeres uit Barcelona staat begin juli op Down The Rabbit Hole. Op het inmiddels uitverkochte driedaagse festival in de groene heuvels kun je kamperen in je eigen tentje of bijvoorbeeld een bungalow met je vrienden huren.

Een tweede optie, wel wat verder weg, is Primavera Sound Barcelona. Dit festival begint op 30 mei en 1 juni treedt Rosalia op in het Parc del Forum. Sinds 2001 weet het festival steevast grote artiesten te strikken.

Festivaloptredens van Rosalía:
Primavera Sound Barcelona, Spanje - 1 juni
NOS Primavera Sound, Portugal - 8 juni
Glastonbury, Engeland - 26 t/m 30 juni
Rock Werchter, België - 3 juli
Open'er Festival, Polen - 3 t/m 6 juni
Down The Rabbit Hole, Nederland - 5 t/m 7 juli
Bilbao BBK, Spanje - 11 t/m 13 juli
Colours of Ostrava, Tsjechië - 17 t/m 20 juli

Wanneer je de tijd hebt kijk dan naast het festival ook nog wat verder rond in de regio. Ga bijvoorbeeld met je (nieuwe) vrienden op pad. Vergeet niet de klassieke reisspelletjes mee te nemen en bepaal of je voor de lol of om de winst wilt spelen. Wanneer je je wat wilt oriënteren of niet weet waar je heen kunt gaan dan is de website www.likealocalguide.com een goede plek om inspiratie op te doen.

De carrière van de vijfentwintig jarige Rosalía gaat sinds haar debuutalbum 'Los Ángeles' uit 2017 voor de wind. In 2018 kwam ze met ´El mal Querer´ waarop een mix van muziekstijlen als Pop, Flamenco, latino en trap te horen is. Verder werkt ze samen met bekende Spaanse mode ontwerpers zoals Palomo Spain en choreografen als Charm la´Donna. Daardoor is alles wat wordt uitgebracht nét even anders. Ook haar samenwerking met Pharrell Williams, Pedro Almodovar en andere bekende artiesten heeft haar goed gedaan.
We Are Electric Weekender 2019 news

WE ARE ELECTRIC KOMT MET LUXE-CAMPING ELECTRIC VILLAGEOp de buiteneditie van We Are Electric vind je dit jaar onder meer The...

Best Kept Secret sfeer

FESTIVALTIPS: OVERZICHT VOOR AANKOMEND WEEKEND Aankomend weekend worden er weer een hoop festivals gehouden. Wil je dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.