Rijksmuseum komt voor het eerst met pop-up paviljoen op Zwarte Cross

Zwarte Cross 2018 news_groot
Rijksmuseum komt voor het eerst met pop-up paviljoen op Zwarte Cross
Door Brittneyverhage op 20 mei 2019 - 11:36 1 Drie dagen doorlopend schilder- en etsworkshops voor 60 amateurkunstenaars. Iedere dag een nieuwe tentoonstelling met verrassende kunst.

Amateurkunstenaars gaan aan het werk met hun eigen kunst, geïnspireerd op de stijl van Rembrandt van Rijn die zijn portretten graag liet zien met een gekke bek. Uit alle gemaakte kunstwerken kiest een docent van het Rijksmuseum de mooiste exemplaren. Die kunstwerken belanden aan de muur van de tentoonstellingsruimte. Op vrijdag-, zaterdag-, en zondagavond opent om 18:00 uur op feestelijke wijze een tentoonstelling in aanwezigheid van de nieuwe Hollandse Meesters en alle geïnteresseerde festivalbezoekers. De Workshops vinden plaats tijdens Zwarte Cross zelf.

De Zwarte Cross vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Het festival is de ultieme combinatie van muziek, motorsport, theater, stunts en ander spektakel. Tickets voor De Zwarte Cross zijn in een recordtempo geheel uitverkocht.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2019

LOWLANDS MAAKT WETENSCHAPSPROGRAMMA VOOR KOMENDE...Stel je jezelf ook wel eens de vraag of je met je humeur apparaten kan...

Mixtream 2018

JOOST, BRAINPOWER, 3 POINT LANDING EN MEER GRATIS TE... Voor de negentiende keer vindt in de nazomer het Mixtream Festival plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.