Kaartkopers Fortarock mogen gratis extra persoon meenemen

review: Fortarock 2018 Zaterdag
Kaartkopers Fortarock mogen gratis extra persoon meenemen
Door RobZ op 27 mei 2019 - 11:18 1 Komend weekend vindt in het Goffertpark van Nijmegen Fortarock plaats. Het rock-/metalfestival heeft te maken met tegenvallende kaartverkoop en om de tiende editie van het festival toch een succes te laten zijn, mogen kaartkopers een tweede persoon gratis mee naar het festival nemen. De actie is via e-mail bekendgemaakt onder concertgangers die kaarten hebben gekocht.

Bij de Gelderlander reageert festivaldirecteur Robert Korstanje: "We hopen met deze actie toch nog met een volle Goffert het 10-jarig bestaan te kunnen vieren."

Fortarock heeft dit jaar niet de gewenste headliners kunnen boeken: "We zitten net te vroeg in het festivalseizoen om de door ons gewenste headliners te boeken. Die zijn nog niet in Europa begin juni helaas. Er is alles aan gedaan om toch een degelijke line-up voor elkaar te krijgen. We verwachten ergens tussen de 7.500 tot 10.000 bezoekers uit te komen deze editie.” Volgens Korstanje zijn dat dan ‘grotendeels betalende bezoekers'.

Op het affiche van Fortarock staan dit jaar onder andere Behemoth, Children of Bodom, Amon Amarth en Hammerfall. Hier vind je ons blokkenschema voor Fortarock zaterdag en hier vind je de timetable van Fortarock zondag. Fortarock tickets koop je via deze link. Voor 85 euro mag je dus met twee personen naar binnen!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jackparownewss

INDOORFESTIVAL PAROWFEST MAAKT NIEUWE NAMEN BEKEND...De Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow brak in 2010 door met zijn hit Cooler...

Duncan Laurence

DUNCAN LAURENCE VERVANGT ZWEEDS FOLKDUO FIRST AID... Duncan Laurence staat op Pinkpop 2019. De winnaar van het Eurovisie...

REACTIES

Avatar Largegnolls
ma 27 mei 2019 15:23

Largegnolls Goede actie ... beter dan afblazen!! Hopelijk kunnen ze het financieel wel allemaal bolwerken.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.