Tomorrowland twee dagen naar de Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event

review: Dour Festival 2015 - Zaterdag
Tomorrowland twee dagen naar de Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event
Door op 1Nieuw tijdens Amsterdam Dance Event: voor de allereerste keer komt Tomorrowland met een concept naar de grootste dance- en muziekconferentie in Nederland. Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot OUR STORY, Celebrating 15 Years of Tomorrowland.

Artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen hun ultieme Tomorrowland classic tracks, bijgestaan door het Metropole Orkest. OUR STORY is een drie uur durend spektakel met de wereldpremière op donderdag 17 oktober en een tweede show op vrijdag 18 oktober.

Er zijn verschillende soorten tickets te koop. Normale tickets voor donderdag 17 oktober kosten tussen de 43.68 en 88.48 euro en via deze link kan je tickets kopen. Daarna heb je een extra optie voor tickets voor 229 euro voor de show van 17 oktober en die kan je hier kopen.Je hebt ook als optie een Tommorowland Comfort Dinner Package voor 349 euro en via deze link kan je tickets kopen voor 17 oktober.
Daarna heb je een ticket voor een exclusive dinner package voor 439 euro en kan je via deze link kopen. Als laatste optie bieden we een Diamond Lodge aan en die kan je hier halen voor 495 euro.


Normale Tickets kosten van 43.68 tot 88.48 euro en via deze link kan je tickets kopen voor de show van vrijdag 18 oktober. Je hebt ook als optie een Tommorowland Comfort Dinner Package voor 349 euro en via deze link kan je tickets kopen voor 18 oktober. Een andere optie die we aanbieden is een ticket voor deze show voor 229 euro en kan je via deze link kopen.
Je kan ook een Dinner Comfort Package kopen voor 349 euro en dat kan via deze link. Daarna hebben we een Exclusive Dinner Package en die kost 439 euro en kan je hier kopen. Als laatste optie bieden we een Diamond Loge voor 495 euro en kan je hier kopen.BESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
OUR STORY - 15 Years of Tomorrowland | Main Comfort Deck
OUR STORY - 15 Years of Tomorrowland | Diamond Loge
OUR STORY - 15 Years of Tomorrowland | Exclusive Dinner Package
OUR STORY - 15 Years of Tomorrowland | Exclusive Dinner Package
OUR STORY - 15 Years of Tomorrowland | Diamond Loge
Tomorrowland presents: Our Story | Regular Tickets
Tomorrowland presents: Our Story | Regular Tickets
15 Years of Tomorrowland 2019
€ 229,00
Our Story - 15 Years Of Tomorrowland | Dinner Comfort Package
€ 349,00
Our Story - 15 Years Of Tomorrowland | Dinner Comfort Package
€ 349,00
Parkpop sfeer

WORTELPOP: HÉT FESTIVAL VOOR FAMILIESVan vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni wordt het het Giga recreatieterrein...

sjock

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SJOCK 2019 MET O.A. THE... 3 dagen, 3 podia en 44 acts: Sjock -het best bewaarde festivalgeheim van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.