Hiphopfestival Pow! Wow! keert eind dit jaar terug naar Rotterdam met o.a. Snelle en Zwangere Guy

review: Snelle - 4/5 - Melkweg Snelle
Hiphopfestival Pow! Wow! keert eind dit jaar terug naar Rotterdam met o.a. Snelle en...
Door brittcrooswijk op 11 juni 2019 - 11:20 1 Vorig jaar vond de eerste editie van Pow! Wow! plaats in het vierhavengebied en nu keert het festival terug naar een multiculturele volksbuurt met veel street art mogelijkheden. Het festival vindt plaats op zondag 15 september in de Afrikaanderwijk. Entree is gratis.

De eerste bevestigde namen die gaan optreden zijn Snelle, Zwangere Guy en Coely. Meer namen worden in de aankomende weken bekendgemaakt.

Meer dan tien kunstenaars zullen een week werken aan nieuwe murals en zullen net als vorig jaar een street art-route door Rotterdam vormen. De onthulling hiervan is tijdens het festival. Ook is er een podium met live muziek, het ’20 VANS 30 CANS’-event waarbij een serie busjes beschilderd wordt, begeleide wandeltours en meer.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Am Ring news

KAARTVERKOOP ROCK AM RING EN ROCK IM PARK 2020 GESTARTDe verkoop van het Rock am Ring festival en het Rock im Park festival is...

ziggoDomelogo

EERSTE EDITIE 'GROOTSTE FEESTCAFÉ VAN NEDERLAND' IN... Op zaterdag 25 januari opent het Grootste Feestcafé van Nederland voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.