Festival Gestrand stopt; Editie in 2019 afgelast

Gestrand
Festival Gestrand stopt; Editie in 2019 afgelast
Door RobZ op 17 juni 2019 - 12:03 1 In een persbericht laat de organisatie weten dat Festival Gestrand in 2019 geen doorgang gaat vinden. Het festival is afgelast omdat de financiële risico's voor de organiserende vriendengroep te groot werden.

Festival Gestrand is in 2005 ontstaan met het samenkomen van tweeëntwintig vrienden op het Almeerderstrand en groeide door de jaren uit tot een festival met ruim 5.500 bezoekers in 2017. Samen op het gratis strandfestival genietend van livemuziek op drie podia, theater over het hele terrein, een zelfgebouwd kunstzinnig decor, diverse vormen van water- en strandsport en voor ook elkaar.

Hoewel de voorbereidingen voor de productie voorspoedig verliepen, er een mooie programmering werd neergezet en de kaartverkoop goed begon, liep de voorverkoop de laatste maand sterk terug. Hierdoor werden de financiële risico's voor het festival te groot. Om deze reden is besloten alle werkzaamheden te staken en de editie van Gestrand 2019 af te gelasten. Alle bezoekers die wel al een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld binnenkort teruggestort op hun rekening. Het Gestrand festival zou dit jaar plaatsvinden op 20 en 21 juli in Almere.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



crammerock

TWAALF NIEUWE NAMEN VOOR CRAMMEROCK O.A RONNIE FLEX...Vandaag maakt Crammerock 12 nieuwe namen bekend voor het festival. Eerder...

Mixtream 2018

NIEUWE NAMEN MIXTREAM FESTIVAL 2019: O.A. DUNE,... Afgelopen weekend heeft de organisatie van Mixtream Festival nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.