Chance The Rapper zegt North Sea Jazz Festival af en Jorja Smith vervangt

Jorja Smith
Chance The Rapper zegt North Sea Jazz Festival af en Jorja Smith vervangt
Door brittcrooswijk op 21 juni 2019 - 11:16 1 North Sea Jazz heeft helaas moeten melden dat Chance The Rapper niet meer op het festival zal gaan optreden. Jorja Smith neemt zijn plaats in en sluit de avond van 14 juli af in de Maas. Eerder werd ook al bekend dat Chance The Rapper op Roskilde wordt vervangen door Wu Tang Clan.

De stem van Jorja Smith wordt vergeleken met zangeressen als Rihanna, AlunaGeorge en Adele, maar jorja noemt zelf namen als Alicia Keys en Amy Winehouse haar invloeden. Ze groeide op met reggae, punk, hiphop en R&B en werd door haar vader die muziekant is gestimuleerd om ook muziek te maken. Haar debuutsingle uit 2016 'Blue Lights' zorgde ervoor dat ze al snel internationaal bekend werd.

North Sea Jazz vindt plaats in Rotterdam Ahoy van 12 tot en met 14 juli. Tickets voor North Sea Jazz 2019 zijn hier verkrijgbaar. Een 3-dagenkaart is beschikbaar vanaf 220 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stadsfestivalnieuws

EERSTE NAMEN VOOR STADSFESTIVAL ZWOLLE BEKEND MET...Vrijdag 6 tot en met zondag 8 september keert het gratis toegankelijke...

Roskilde 2019 news

WU-TANG CLAN VERVANGT CHANCE THE RAPPER OP ROSKILDE Om nog onbekende reden heeft Chance The Rapper het Deense Roskilde afgezegd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.