Rock Werchter maakt 2020 datum bekend

Rock Werchter 2019 news_groot
Rock Werchter maakt 2020 datum bekend
Door Cartman91 op 01 juli 2019 - 11:53 1 Afgelopen weekend vond alweer de 45ste editie van Rock Werchter plaats. Het festival was volledig uitverkocht. Op het festival kwamen zo'n 59,5 duizend mensen af. De bezoekers telde 109 nationaliteiten, de top tien daarvan zijn Belgen, Nederlanders, Fransen, Britten, Duitsers, Luxemburgers, Israëliërs en de (nieuwkomers) Finnen.

Met artiesten als Muse, The Cure, Greta Van Fleet, Mac DeMarco, New Order en $uicideboy$ kan er dus gesproken worden over een succesvolle editie. Wel was er nog een kleine kanttekening: de eerste dagen van het festival had het terrein last van de eikenprocessierups. Hierop werd een deel van het terrein afgezet en ontruimd, waarna de rupsen snel en efficiënt werden verwijderd.

Het moment dat het laatste optreden op een festival geweest is is nooit fijn, wetende dat het festival afgelopen is en het weekend weer voorbij. Gelukkig is er in 2020 wéér een editie en de festivalorganisatie heeft meteen al de datum voor volgend jaar bekend gemaakt: van 2 t/m 5 juli wordt de weide van Werchter weer omgetoverd tot festivalterrein! Momenteel zijn er nog geen namen bekend voor volgend jaar. Wel is er van de afgelopen editie een verslag gemaakt, deze volgt spoedig op de site.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Sound of Revolution 2019 news2

THE SOUND OF REVOLUTION VOEGEN LAATSTE 15 NAMEN TOE...Het Eindhovense The Sound Of Revolution heeft de laatste 15 namen aan de...

Vestiville

DOORGANG VESTIVILLE VERBODEN DOOR BURGEMEESTER;... Het hiphop-festival Vestiville is afgelast. De burgemeester van Lommel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.