Organiseer je eigen vette festival of thuisfeest

DJ Festival Sfeer (ADE Linde_Dorenbos)
Organiseer je eigen vette festival of thuisfeest
Door sjoertb op 05 juni 2019 - 11:58 1 Geef jij binnenkort een feestje en wil je er zeker van zijn dat dit hét feest wordt waar iedereen nog lang over door praat? Zoek je naar manieren om jouw party te pimpen en kun je een flinke dosis inspiratie gebruiken? Er zijn meer dan genoeg sfeermakers die van jouw verjaardag, bruiloft, examenfeest of ander jubileum een onvergetelijke editie maken. Lees hier dé tips om jouw thuisfeestje on point te krijgen.

Begin bij de basis
Laten we voorop stellen dat ieder feest aan een aantal, voor de hand liggende, basis criteria dient te voldoen. Een goede feestlocatie en een gastenlijst met genodigden spreken voor zich. Net als het regelen van genoeg drank en gekoeld bier met daarbij een uitstekende muziekinstallatie en eventueel een goede dj. Dat zijn de basisprincipes van het organiseren van een goed feest. Maak voor jezelf een checklist met daarbij alle dingen die je moet regelen.

Zorg voor de echte sfeermakers
Zonder sfeer geen feest. Daar is nagenoeg iedereen het mee eens. Vandaar dat echte sfeermakers niet mogen ontbreken op de aanstaande festiviteiten. Op menig festival zie je tegenwoordig sfeer verhogende attributen zoals inflatables en LED foam sticks. Dat is ook meer dan terecht, want het werkt. Deel opblaasbare artikelen uit in het publiek en het dak gaat eraf. Hetzelfde geldt voor de foam sticks. Met een lading van deze lichtgevende sticks breng je een extra dimensie aan je thuisfeestje. Daarnaast kun je ook de LED foam sticks bedrukken met een eigen tekst of logo.

Je eigen festival organiseren
Ben jij een echte festivalliefhebber? Dan is het natuurlijk vet om je eigen feest compleet in festivalstijl te organiseren. Laat de uitnodigingen in de vorm van entreetickets maken en zorg voor officiële toegangsbandjes. Kom met een line-up en timetable op de proppen en maak een dans area waar het
écht los kan gaan. Zorg er daarnaast met een chill hoek voor dat mensen ook weer kunnen afkoelen. Plak er een origineel thema aan vast en je hebt bij binnenkomst de sfeer al direct te pakken.

Bedrukken van party gadgets
Er zijn meer manieren om je feest het whatsapp-gesprek van de dag te laten worden. Je zorgt voor die echte festival vibes met confettikanonnen, lichtgevende armbandjes, ballonnen, leuke foto props, zonnebrillen of festival waaiers. Daarnaast behoort het bedrukken van deze festival gadgets ook tot de mogelijkheden om écht een persoonlijke touch aan je feest te geven.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DGTL 2019

BEN KLOCK MET MARCEL DETTMANN TIJDENS DGTL ADE 2019De Amsterdamse festival organisatie DGTL heeft een special guest aangekondigd...

LeffingeLeuren 2019

NIEUWE NAMEN VOOR LEFFINGELEUREN: O.A. WHISPERING... De festivalorganisatie van Leffingeleuren heeft nieuwe namen aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.