In the picture: NN North Sea Jazz, Pohoda Festival, Xavier Rudd, Gossip en Neil Young

Sfeer concert ESNS 2018
In the picture: NN North Sea Jazz, Pohoda Festival, Xavier Rudd, Gossip en Neil Young
Door Cartman91 op 15 juli 2019 - 13:14 1 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer onder meer NN North Sea Jazz, Pohoda Festival, Xavier Rudd en meer.

NN North Sea Jazz (vrijdag)

Jacob Banks (foto: Charles Batenburg)


In Rotterdam vond dit weekend het NN North Sea Jazz Festival plaats. Tijdens de eerste festivaldag stonden artiesten als Rag 'n' Bone Man, Joe Jackson, Blood Orange, The Internet en Jacob Banks op het programma. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van de vrijdag.


NN North Sea Jazz (zaterdag)

Jamie Cullum (foto: Charles Batenburg)


De tweede dag van NN North Sea Jazz bood een kans om onder meer Toto, Macy Gray, Jonathan Jeremiah, Jamie Cullum, Juanes en My Baby live te kunnen zien. Voor het volledige verslag van de zaterdag neem je hier een kijkje.


NN North Sea Jazz (zondag)

Lauryn Hill (foto: Charles Batenburg)


Tijdens de slotdag van het festival kon je genieten van onder meer Jungle By Night, Kamasi Washington, Sabrina Starke Janelle Monáe, Gladys Knight en Lauryn Hill. Bekijk ook het complete verslag van de zondag.


Pohoda Festival (Slowakije, donderdag)

The 1975 (foto: Bas van der Vorm)


Je moest er even half Europa voor doorkruizen, maar dan heb je ook wat. Tijdens het driedaagse festival stond dag één in het teken van onder meer Bazzookas, Skepta, Vitalic en The 1975. Bekijk hier het volledige fotoverslag van de donderdag van het Pohoda Festival.


Pohoda Festival (Slowakije, vrijdag)

Mac DeMarco (foto: Bas van der Vorm)


De tweede dag was weer genieten geblazen met namen als The Roots, Lianne La Havas, Michael Kiwanuka, Jeff Mills en Mac DeMarco. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van de vrijdag van Pohoda.


Pohoda Festival (Slowakije, zaterdag)

Donny Benét (foto: Bas van der Vorm)


Op de slotdag van het Slowaakse festival stonden onder andere Liam Gallagher, Donny Benét, Charlotte Gainsbourg en Mura Masa geprogrammeerd. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van de zaterdag op Pohoda Festival.


Xavier Rudd (TivoliVredenburg)

Xavier Rudd (foto: Anne-Marie Kok)


Afgelopen zondag stond de Australiër Xavier Rudd in TivoliVredenburg. Zijn shows staan vaak in het teken van peace en happiness. Foto's van het concert vind je hier.


Gossip (Paradiso)

Gossip (foto: Anne-Marie Kok)


Voor het eerst in zeven jaar tijd en drie jaar nadat frontvrouw Beth Ditto de band verliet voor een solo carrière stond Gossip weer in Nederland op het podium. Op 16 juli was de band in Paradiso te bewonderen. Een fotoverslag vind je hier.


Neil Young (Ziggo Dome)

Neil Young (foto: Irwan Notosoetarso)


De levende legende Neil Young stond op 10 juli in de Ziggo Dome, waar het publiek kon geniet van muziek van de klassieke albums Harvest en After the gold rush. Onze fotograaf was erbij, het fotoverslag vind je hier terug.


Afgelopen week waren we verder ook nog op Kliko Fest.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amartey

PROGRAMMA ROTTERDAMS FESTIVAL POW! WOW! COMPLEET MET...De laatste namen van Pow! Wow! zijn vandaag bekendgemaakt. Op het Rotterdamse...

Woo Hah

WOO HAH! 2020 DATUM BEKEND GEMAAKT Afgelopen weekend vond in Hilvarenbeek, op het terrein van Beekse Bergen,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.