Lowlands start pilot om mobiel betalen mogelijk te maken

Mobile Order news_groot
Lowlands start pilot om mobiel betalen mogelijk te maken
Door Cartman91 op 31 juli 2019 - 15:13 1 Lowlands start in samenwerking met CM.com een pilot om mobiel bestellen én betalen op het festival mogelijk te maken.

De bedoeling is dat je via de Lowlands app, onder de naam Mobile Order, een bestelling bij een van de drie Lowlands-bars (die aan deze pilot meedoen) kan plaatsen, waarna er een QR-code verschijnt. Deze kan je bij de betreffende bar laten scannen zodat je de bestelling op kan halen. De betaling van je bestelling gebeurt na afloop van het festival, in een keer. Hiermee hoef je geen portemonnee of festivalmuntjes op zak te hebben om af te kunnen rekenen!

Deze mogelijkheid wordt een week voor het festival in de app gelanceerd. Wel zal je je hiervoor moeten registreren.

Om iedereen zo enthousiast mogelijk te maken over het gebruik van deze betaalmogelijkheid maakt Lowlands bekend dat tien gebruikers kans maken op een traktatie van de organisatie; zij zullen jouw rekening betalen!

De Lowlands app download je hier in de Google Play-store of hier in de Apple-store.

Lowlands vindt plaats van 16 t/m 18 augustus in Biddinghuizen en is al helemaal uitverkocht. Op het programma staan namen als Franz Ferdinand, The National, The Streets, De Staat, Tame Impala, James Blake en Royal Blood.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sfeer Camping

FESTIVALTIPS VOOR AANKOMEND WEEKEND: O.A. HUNTENPOP,...Het eerste weekend van augustus zit er weer aan te komen, augustus is het...

Melanie C news

IN THE PICTURE: WESTERPOP, VIERDAAGSE FEESTEN, BETTY... Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.