Festivaltips voor dit weekend: o.a. Festival Strand, CuliNESSE, Hullabaloo en Festival TREK

Sfeer Sum 41 shirt
Festivaltips voor dit weekend: o.a. Festival Strand, CuliNESSE, Hullabaloo en Festival...
Door Cartman91 op 28 augustus 2019 - 14:29 1 Komend weekend is er weer genoeg te beleven op festival gebied, het is dus voor te stellen dat je door de bomen de festivalweide niet meer ziet. Vandaar onze tiplijst voor deze week, met onder meer CuliNESSE, Festival TREK Den Haag, Into The Great Wide Open, Hullabalooe en Bruis Festival.

CuliNESSE
29 t/m 31 augustus, Rotterdam

CuliNESSE is een culinair festival met muziek. Zo kan je van twee dingen tegelijkertijd genieten: lekker eten en live muziek. Op deze negende editie staan onder meer Di-rect, Bløf, Guus Meeuwis, K’s Choice, Jett Rebel, Davina Michelle, Waylon en Douwe Bob op het programma.

Meer informatie via: CuliNESSE


Bruis Festival
30 augustus t/m 1 september, Maastricht

Met 3000 bezoekers behoort Bruis tot (een van) de grootste popfestivals van Maastricht. Op het programma onder meer Spinvis, Tape Toy, Sons, Strans of Oaks, Indian Askin, Whispering Sons, Evil Empire Orchestra, Feet en Dead Man Ray. En dat helemaal gratis! Dit jaar groeit Bruis door de samenwerking met het Parcours uit tot de officiële opening van het culturele seizoen in Maastricht.

Meer informatie via: Bruis Festival


Festival Strand
30 + 31 augustus, Utrecht

Met dit zomerse weer is een strandfestival altijd aangenaam. Vooral als er ook nog namen op het podium staan die de moeite waard zijn. Festival Strand komt dit jaar met o.a. Golden Earring, Miss Montreal, Van Dik Hout, DJ Paul Elstak, DJ Jean, Nielson, Davina Michelle, 2 Brothers On The 4th Floor, The Dirty Daddies en Wulf. Voor ieder wat wils dus!

Meer informatie via: Festival Strand


Have A Nice Day Festival
30 augustus t/m 1 september, Borculo

Dit is het eerste alternatieve dancefestival uit de Achterhoek. Dit jaar voor het eerst een volledig weekend en op een nieuwe locatie. Onder meer Kraak & Smaak, Weval, T.raumschmiere, The Darkraver, Ellen Alien, Michel de Hey, Tom Trago, De Sluwe Vos en Sjamsoedin staan geprogrammeerd.

Meer informatie via: Have A Nice Day Festival


Hullabaloo
30 + 31 augustus, Groningen

Een nieuwkomer in de festivalagenda is het Hullabaloo festival in Groningen. Op 30 en 31 augustus treden er meer dan 40 nationale en internationale artiesten in het Gronings Stadspark. Onder meer Craig David, Oscar and The Wolf, De Jeugd van Tegenwoordig, Bløf, Rondé en Duncan Laurence zijn van de partij. Met Snelle, Ronnie Flex, Frenna, Lil Kleine, Sevn Alias, Snelle en Winne is er ook erg veel hiphop uit Nederland.

Meer informatie via: Hullabaloo


Into The Great Wide Open
29 augustus t/m 1 september, Vlieland

Into The Great Wide Open is al jaren een hoogtepunt in de Nederlandse festivalagenda. Als je de oversteek naar Vlieland gemaakt hebt, kom je terecht op een festival midden in de natuur. Naast muziek kan je er ook terecht voor film, beeldende kunst en andere randprogrammering. De line-up is dit jaar prima in orde met onder andere Hot Chip, Eefje de Visser, Jungle, Parcels, Whispering Sons, Villagers, Tamino, Pip Blom, Sophie Hunger en Strand of Oaks.

Meer informatie via: Into The Great Wide Open


Festival TREK
30 augustus t/m 1 september, Den Haag

Rondreizend foodtruck festival TREK staat dit weekend in hofstad Den Haag geparkeerd. Bezoekers kunnen bourgondisch genieten van gevarieerde gerechten en hapjes uit alle windstreken van de wereld. Naast al het lekkers kan je ook genieten van muzikale optredens, theater en kleinkunst. Toegang tot dit festival is gratis!

Meer informatie via: Festival TREK


Wooferland
31 augustus, Spaarndam

Voor alle dance en house klassiekers van de jaren ’80 en ’90 moet je dit weekend op Wooferland zijn. Op het podium van het Houtrak terrein in Halfweg staan onder meer Dr. Lektroluv, Isis, Joost van Bellen, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Egbert en Stanton Warriors. Dit jaar is er voor het eerst ook een Disco & Funk area.

Meer informatie via: Wooferland


Festival De Oversteek
31 augustus + 1 september & 6 + 7 september, Nijmegen

Festival de Oversteek is een kunstenfestival dat ook een muzikaal programma kent, met o.a. Aafke Romeijn, Bertolf, 45ACIDBABIES, Ploegendienst, Reinier Baas, J.C. Thomaz & The Missing Slippers, The Bucket Boyz en BrotherTill.

Meer informatie via: Festival De Oversteek


Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Le Guess Who? 2019 news

VOLLEDIGE CURATOREN PROGRAMMA LE GUESS WHO? BEKEND...Het Utrechtse festival Le Guess Who? heeft het volledig gecureerde programma...

Gossip - Pukkelpop news

IN THE PICTURE: PUKKELPOP, ONCE IN A BLUE MOON, MINI... Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.