Meer tickets in verkoop voor uitverkochte Thunderdome

Thunderdome
Meer tickets in verkoop voor uitverkochte Thunderdome
Door larissapronk op 03 oktober 2019 - 10:59 1 Op 26 oktober 2019 keert Thunderdome terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. In 2017 maakte het hardcore festival een comeback na vijf jaar afwezig te zijn geweest. Het evenement was al in de voorverkoop vrijwel direct uitverkocht maar op 5 oktober zullen er weer nieuwe tickets beschikbaar komen.

Het festival heeft expres een beperkt aantal tickets achter gehouden, om zo de zwarte handel tegen te gaan. Zij willen dat de late beslisser ook gewoon dezelfde prijs voor hun ticket betaalt.

Artiesten als Angerfist, Miss K8, Sefa, Partyraiser, Dr. Peacock, Evil Activities, Nosferatu, Never Surrender, N-Vitral, Access One, Mad Dog Drokz, Dither, Tha Playah en Mc Da Mouth of Madness zullen op dit festival te zien zijn.

Het festival vindt plaats op zaterdag 26 oktober 2019. De extra tickets gaan zaterdag 5 oktober om 12:00 in verkoop tegen de normale prijs. Tickets voor het festival Thunderdome koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Thunderdome begint.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grauzone logo

GRAUZONE FESTIVAL BREIDT UIT NAAR TWEE DAGEN EN...De eerste namen van de line-up voor Grauzone festival 2020 zijn bekend...

Le Mini Who?

LE MINI WHO? MAAKT DE VOLLEDIGE LINE-UP VOOR EDITIE... De organisatie van het festival heeft de volledige line-up van het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.