Diana Ross naar 50ste editie van Glastonbury

Diana Ross
Diana Ross naar 50ste editie van Glastonbury
Door op 1Vandaag is bekendgemaakt dat Diana Ross zal optreden tijdens Glastonbury 2020. Ze zal te zien zijn tijdens het 'Legends Slot' op de zondagmiddag van het festival. De Pyramid Stage wordt op zondag elk jaar gereserveerd voor een bijzondere act. Komende editie zal dat de beroemde Diana Ross zijn. Het zal de eerste keer zijn sinds 2008 dat de zangeres te zien is in de het Verenigd Koninkrijk.

Glastonbury is een muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt. Naast veel pop en rock concerten, zijn er ook veel andere voorstellingen van bijvoorbeeld dans en cabaret. Er hebben al veel grote namen op het festival opgetreden waaronder David Bowie en Paul McCartney.

Komend jaar is het de 50ste editie van het festival. De tickets waren in een recordtempo uitverkocht. Eerder werd al bekend gemaakt dat Wolf Alice ook te zien zal zijn tijdens Glastonbury. De aankomende editie vindt plaats van 24 tot 28 juni 2020.

Foto: Diana Ross tijdens Symphonica in Rosso 2009 in Gelredome door Tim van VeenCrossing Border

CROSSING BORDER COMPLEET MET O.A. VIC WILLEMS, KEVIN...Het Internationaal literatuur- en muziekfestival Crossing Border strijkt...

Zwarte Cross 2018 news

INFORMATIE OVER TICKETVERKOOP ZWARTE CROSS BEKEND... Het is nog een tijdje wachten tot de Zwarte Cross in Lichtenvoorde weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.