Heineken verbindt zich de komende vijf jaar ook aan ADE

ADE Amsterdam Dance Event
Heineken verbindt zich de komende vijf jaar ook aan ADE
Door johnnyd op 15 oktober 2019 - 14:30 1 Heineken heeft bekend gemaakt dat het de samenwerking met het Amsterdam Dance Event nog minstens vijf jaar voortzet. De bierbrouwer is sinds 2018 hoofdsponsor van het festival. Opvallend is dat het alcoholvrije 0.0 biertje daarbij een prominente rol krijgt.

Het partnerschap loopt nu tot en met 2023 door. Naast Heineken is ook Desperados hoofdsponser van ADE, dat dit weekend zijn 24e editie beleeft. "Heineken en Amsterdam Dance Event zijn diepgeworteld in de Amsterdamse samenleving en beide uitgegroeid tot wereldwijde A-merken", zegt ADE-directeur Mariana Sanchotene tegen Marketingtribune.

Heineken-marketingdirecteur David Lette ziet in ADE 'een mooi platform om ons alcoholvrije bier verder onder de aandacht te brengen'. Het 0.0 biertje zal tijdens het dagprogramma van ADE volop zichtbaar zijn, maar wil ook in de avond en nacht een alcoholvrij alternatief bieden.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nona - Bitterzoet news

IN THE PICTURE: O.A. NEW FALL FESTIVAL, DUNCAN...Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

ESNS KONDIGT START KAARTVERKOOP AAN EN BEVESTIGT... De eerste namen die komen optreden op Noorderslag 2020 zijn bevestigd. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.