Sziget geeft vandaag goodiebag weg bij tickets (incl. T-shirt, stickers, sokken en tas)

Sfeer Sziget festival
Sziget geeft vandaag goodiebag weg bij tickets (incl. T-shirt, stickers, sokken en tas)
Door sjoertb op 14 november 2019 - 12:55 1 De eerste tickets voor Sziget Festival 2020 zijn zojuist in de voorverkoop gegaan. De aankomende 24 uur is het 'Szitizen Prime'-ticket beschikbaar met een speciale goodiebag inclusief een T-shirt, stickers, sokken en een tas:



Het passepartout-ticket geeft toegang tot alle zeven festivaldagen en kost 299 euro. Morgenmiddag, 15 november, om 12.00 uur is de actie voorbij. De prijs voor een zevendaags-ticket blijft daarna de aankomende tijd hetzelfde. Meer informatie is te vinden op de website van Sziget.

Het festival ontving vorig jaar meer dan 530.000 mensen die optredens van 1.000 performers mee maakten waaronder Ed Sheeran, Foo Fighters en Post Malone. De namen van Sziget 2020 worden in de aankomende maanden bekend.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ahoy Rotterdam

NIEUW POPFESTIVAL ODE IN 2020 VOOR HET EERST IN AHOYOp 21 en 22 maart zal de eerste editie van het popfestival ODE plaatsvinden...

Wacken Open Air 2020 news

VIJFTAL NIEUWE NAMEN VOOR WACKEN OPEN AIR O.A.... Het Duitse festival Wacken Open Air heeft vandaag vijf namen aan de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.