Nieuw comedyfestival Comedy Stop maakt eerste naam bekend: Chris Turner

Chris Turner
Nieuw comedyfestival Comedy Stop maakt eerste naam bekend: Chris Turner
Door Kalekidan1803 op 21 februari 2020 - 10:54 1 Het nieuwe comedyfestival Comedy Stop heeft zijn eerste cabaretier bekend gemaakt. Chris Turner, een Britse comedian, zal op het podium staan zo laat het festival weten. Het comedy festival is te bezoeken van 17 tot en met 19 september in Patronaat te Haarlem.

Chris verwerkt snelle freestyle raps in zijn comedy shows. Dit heeft er ook voor gezorgd dat hij opviel. Tegenwoordig staat Chris bekend als een van de bekendste cabaretiers op internationaal gebied. Ook is hij op tv geweest zoals op RTL 4 en en is hij ook op de radio te horen geweest zoals Live op BBC Radio 2.

Comedy Stop zal na verloop van tijd meer komieken aan de line-up van het festival toevoegen. Dit comedyfestival biedt Britse comedy-talenten een podium om de wereldtop te halen.

De kaartverkoop voor de show van Chris Turner is zojuist gestart en een ticket zal €16,80 kosten. Een kaartje kan via deze link besteld worden. Voor elke verschillende optreden van een artiest geldt dat er apart een kaartje besteld moet worden.




Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsfestival Utrecht 2020 logo

BEVRIJDINGSFESTIVAL UTRECHT PRESENTEERT EERSTE NAMEN...Op 5 mei viert Nederland 75 jaar vrijheid, met allerlei bevrijdingsfeesten en...

Bilbao BBK Live 2018 news1

FONTAINES D.C., BLOOD ORANGE, BLACK MADONNA EN MEER... Het festivalprogramma van Bilbao BBK Live 2020 is vandaag compleet gemaakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.