Dauwpop kondigt nieuw podium en nieuwe artiesten aan o.a. THUMPER, Hallo Venray en Ploegendienst

Hallo Venray
Dauwpop kondigt nieuw podium en nieuwe artiesten aan o.a. THUMPER, Hallo Venray en...
Door Kalekidan1803 op 28 februari 2020 - 13:09 1 Dauwpop heeft vandaag een nieuwe stage bekend gemaakt met de naam Funhouse. Het podium is vernoemd naar een van de favoriete albums van de organisatie. Funhouse en alle andere podia zijn tijdens het festival op 21 mei te bezoeken in Hellendoorn.

Funhouse is bedoeld voor artiesten die op ouderwetse wijze een show kunnen maken, denk hier bijvoorbeeld aan los gaan op de gitaar en meer. De Volcano Boys zijn host van het podium
Ook is er al bekend wie er op het podium een optreden gaan geven. Porridge Radio, Hallo Venray, THUMPER, Scram C Baby, Ploegendienst en Heavy Lungs spelen op Hemelvaartsdag op het podium.

Daarnaast neemt Dauwpop afscheid van Down The Glory Hole. Het is de laatste editie waar dit 'gat in de grond' als podium dienstdoet. Artiesten voor dit podium zijn De Rooie Jager, DJ Team Candy Says, De Ruige Rita’s DJ set, DJ Collectief Dave Grohl, The Topless DJ’s, DJ E-Star en DJ Voodoo Petrol.

Eerder was al bekend gemaakt dat onder andere Kensington, Wolfmother, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad en velen andere een optreden gaan geven tijdens het festival. Hier vind je al onze Dauwpop 2020 informatie.

De ticketverkoop voor het festival is al van start gegaan. Een kaartje voor het festival kost €55,50. Via deze link kan je de tickets voor het festival bestellen.






Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rag N Bone Man Rag'n'Bone Man

RAG'N'BONE MAN TOEGEVOEGD AAN LINE-UP STADSPARK LIVE Rag'n'bone Man is vandaag toegevoegd aan de line-up van de tweede editie...

Dour Festival 2020 news

DOUR FESTIVAL KOMT MET NIEUWE BEVESTIGINGEN O.A.... De organisatie van het Belgische Dour Festival heeft een nieuwe reeks met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.