Diverse Festival Nieuwtjes

Door yeahroen op 08 september 2002 - 19:20 Het lijkt zo na de grote augustusfestivals wat rustiger met festivalnieuws. Echter, schijn bedriegt weer eens. Op de achtergrond worden in onze database vele bands aan vele festivals toegevoegd en worden frequent nieuwe festivals opgenomen. Inmiddels vind je al info voor festivals tot ver in 2003. Da's wel zo makkelijk i.v.m. het plannen van je volgende vakanties. Je kunt ten alle tijden terecht bij de festivalagenda voor een overzicht. Van de meeste toevoegingen verschijnen immers geen nieuwsberichten.

Toch even wat nieuwtjes, want in tegenstelling tot wat je ouders, leraren en de media je willen doen geloven stopt het festivalseizoen natuurlijk nooit!

OPKOMST
Ook LIANAN SHEE speelt op het nieuwe festival met de naam Opkomst. Je kunt hier verder terecht voor veel cabaret en bands als Green Lizard, E-Life, Relax en Rank One.

LEFFINGELEUREN
Ken Ishii kan komend weekend helaas niet komen op het Vlaamse Leffingeleuren. Plaatsvervanger is CJ Bolland. Verder kun je hier o.a. terecht voor DICK DALE, THERAPY?, MILLIONAIRE, LUNASCAPE, ZION TRAIN, 'T HOF VAN COMMERCE.

EHCP # 8
RECKONING FORCE, ON FIRE, SPIDER CREW en STARS AND STRIPES zijn recentelijk toegevoegd aan het programma van de achtste European Hardcore Party

BANG YOUR HEAD / WACKEN
Het duurt nog een tijdje voordat Bang Your Head weer gehouden wordt. Toch zijn er al weer een aantal namen bekend voor dit Duitse metalfestival.
Het gaat om: Angelwitch, Axxis, Sodom, Annihilator, Dokken en Brainstorm. De line-up is nu al interessant voor liefhebbers van de meer traditionele en powermetal. Duitse metalfestivals zijn trouwens wel vaker snel met het bekendmaken van namen. Zo is voor Wacken ook al een jaar van te voren bekend dat STRATOVARIUS er speelt.

ROCK TERNAT
Aan het sterke programma van Rock Ternat zijn STARFLAM en WITHIN TEMPTATION toegevoegd.

PRILPOP
Speel je in een band en wil je kans maken op het driedaagse Prilpop festival in Sevenum te spelen? Dan kan je een demo opsturen naar de organisatie van dit festival. Meer info over Prilpop.
Als je dan toch bezig bent met postpakketjes, stuur dan ook gelijk een demo voor onze muziekrecensie afdeling (het postadres staat bovenaan). Dat betekent gegarandeert nog meer aandacht voor je band en het houdt ons van de straat...Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.