Koninginnenacht; cabaret-, concert- of festivalvoorstelling

Door Marz667 op 27 april 2008 - 14:10 1 Zoals elk jaar wordt Koninginnenacht gevierd op 29 april. Aanstaande dinsdag is een avond/nacht waarop veel Nederlanders alvast de stad ingaan om te beginnen met feesten voor de volgende dag. De leukste cabaret-, concert- of festivalvoorstelling hebben we voor je opgesomd. Hieronder geven wij een overzicht voor 2008.

Weersverwachting komende vijf dagen: maandag 28 april tot en met vrijdag 2 mei 2008. Wisselvallig met van tijd tot tijd buien en zo nu en dan zon. Middagtemperatuur tussen 13 en 16 graden. (Bron: KNMI)

Dinsdag kun je onder andere naar So Called Celeste in It Badhus (Zwaagwesteinde), MSTRKRFT in Doornroosje (Nijmegen), Vanilla Sky in Tivoli (Utecht). Ook kun je gratis naar Betty Blue in Wilhelmina (Eindhoven), 50 Grams of Violence in Café Flitz (Utrecht), Nuff Said in Café Barok (Arnhem) of The Lashback in De Mac (Harderwijk). Uitverkocht zijn helaas al dEUS in Muziekodroom (Hasselt), KT Tunstall in Paradiso (Amsterdam), CocoRosie in Concertgebouw Amsterdam en Speedy J in Melkweg (Amsterdam). De primeur van Radio Soulwax Presents zal helaas niet doorgaan dinsdag, zie dit nieuwsbericht.

Zie de agenda op Podiuminfo voor meer concerten op deze en andere dagen.

Wanneer je de dag naar een festival wilt kun je terecht bij Haagse KoninginneNach met o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, Nacht van Oranje Willemstad met o.a. Cooldown Cafe, Oranjefees Arnhem met o.a. The Partysquad, Oranjefeesten Pijnacker met o.a. Van Dik Hout en BinneNach: Singers & Songs met o.a. Fixkes.

Zie de agenda op Festivalinfo voor meer festivals op deze en andere dagen.

Mocht je liever naar een cabaret voostelling gaan, dan kun je o.a. naar: Arie en Silvester in Schouwburg de Lawei, Theo Maassen in De Verkadefabriek en Sara Kroos in Stadsschouwburg Velsen.

Zie de agenda op Cabaretinfo voor meer cabaret op deze en andere dagen.

Ontbreekt er iets; weet jij iets veel leukers? Dit (en andere feiten) kun je doorgeven via de submit.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Metropolis Festival4

METROPOLIS 2008 KOMT MET NAMENHet gratis festival Metropolis komt met de eerste namen. De namen The Black...

huntenpopfest.gif2

HUNTENPOP GEEFT EERSTE NAMEN VRIJ Op 22 en 23 augustus vindt het Huntenpopfestival in Varsselder plaats. De...

REACTIES

Avatar haarbal
zo 27 apr 2008 20:52

haarbal en voor de drum'n'bassers, in a'foort is op koninginnedag van 1200 tot 0400 subtopia (tot 2100 open air, daarna in de kelder). open air is gratis, binnen wordt het 4 euro

 1
Avatar Anjaa
zo 27 apr 2008 22:24

Anjaa jaaa ik ga naar subtopia!! :D

 0
Avatar Obey-Your-Master
zo 27 apr 2008 22:26

Obey-Your-Ma.. voor de drentenaren: in Het Podium Hoogeveen is er een Royal Rock Night met oa. The Heavens Devils en The 8th Sin. elk jaar gezellig in hoogeveen dus ik ben er in ieder geval wel weer bij :D

 0
Avatar nirvanafreak
ma 28 apr 2008 15:46

nirvanafreak naah...ik ga lekker naar de hardheid :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.