Winnen: 5 x 2 passepartouts voor Opkomst!

Door yeahroen op 13 september 2002 - 01:24 Update 14/10/02 : Deze actie is inmiddels afgelopen! Winnaars hebben reeds bericht ontvangen.

WIN 5 x 2 OPKOMST passepartouts!

Van 17 t/m 20 oktober wordt in (een deel van) de Utrechtse jaarbeurs het OPKOMST festival georganiseerd. Vier dagen lang kan je terecht voor toppers uit de muziekwereld, maar ook jong opkomend talent in de vorm van "babybandjes". Theater en theaterkutjes (theatermakers onder de 23 jaar met groot talent....), dans (met o.a. Truus Bronkhorst, DOX, ISH en Namur Break Sensation) en cabaret (met o.a. Rooyackers, Kamps & Kamps, Bolder & Plante, Leon van der Zande Javier Guzman).

Bekende bands die je o.a. kunt gaan kijken zijn GREEN LIZARD, RELAX, E-LIFE, LIANAN SHEE.
Het programma is nog niet volledig bekend. Bekijk hier de Opkomst informatie (deze wordt geactualiseerd zodra meer bekend is), of bezoek gelijk de [url2=http://www.opkomst.nl/]Opkomst[url2] website voor uitgebreide info.

Als je wint kom je op de gastenlijst en mag je samen met een vriend of vriendin alle vier de festivaldagen gratis naar binnen en naar buiten wandelen!

Hoe kom je hier voor in aanmerking?
Stuur een mailtje naar [url=mailto:
acties@festivalinfo.nl]
acties@festivalinfo.nl[url] met als titel "Opkomst" en je doet mee aan de verloting. Als je wint krijg je een week voor Opkomst van ons een mailtje (vermeld voor de zekerheid ook even je telefoonnummer).Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.