Lowlands week verplaatst, Auw Mök slaat jaartje over

Door yeahroen op 17 oktober 2002 - 09:54 LOWLANDS
Lowlands vindt komend jaar een week later plaats dan aanvankelijk gepland. Tot dusver was Lowlands elk jaar het voorlaatste weekend van Augustus. In 2003 wordt het populaire evenement een weekje later, namelijk van 29 tot 31 augustus gehouden.

Organisator Mojo hoopt zodoende beter in staat te zijn om interessante buitenlandse bands te boeken. Doordat bands eerder voor de grote Engelse festivals Reading en Leeds kiezen dan voor Lowlands of het Belgische Pukkelpop, bleek het steeds moeilijker te worden om het Lowlands programma interessant te houden. Afgelopen editie kreeg Lowlands dan ook flink wat kritiek te verwerken.

Pukkelpop overweegt nog om "mee te verschuiven". Het Duitse Bizarre verhuist al wel mee naar het laatste weekend van augustus.


AUW MOK
Het Auw Mök festival, dat in december in de stadsschouwburg te Sittard gehouden zou worden gaat dit jaar (2002) niet door in verband met de geplande verbouwingen van de schouwburg.
De verwachting is dat de 3de editie van Auw Mök! gaat plaatsvinden medio november 2003.


In de FESTIVAL AGENDA hier op Festivalinfo vind je ten alle tijden het overzicht van festivals waarvan de datum ons reeds bekend is. Vrijwel dagelijks wordt dit overzicht uitgebreid, er is nu al veel info over 2003 te vinden.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.