Stadspark Live maakt hele line-up bekend voor 2022 o.a. Crowded House, Simple Minds en Rag'n'Bone Man

review: Parkpop Saturday Night 2019 Skunk Anansie
Stadspark Live maakt hele line-up bekend voor 2022 o.a. Crowded House, Simple Minds en...
Door melissavkoldam op 27 oktober 2021 - 14:27 1 Op 19 juni 2022 staat het Groningse Stadspark weer in het teken van de beste pop en rock. De eerste editie van het festival in 2019 was uitverkocht en had onder andere Sting, Anouk, Tom Odell en The Specials op het affiche staan. Het festival, dat georganiseerd wordt door SPOT Groningen en Mojo kondigt vandaag in een keer de gehele line-up aan.

Niemand minder dan: Simple Minds, Skunk Anansie, Rag'n'Bone Man, Crowded House, LP en Krezip zullen optreden op het festival.

Een ticket voor het festival kost €65, ook zijn er VIP Tickets die voor €284 over de toonbank gaan. Kaarten zijn te koop vanaf 29 oktober om 10:00. Een ticket voor Stadspark live kan je kopen via deze link.

20 Jaar na de legendarische concerten van de Rolling Stones en Tina Turner, brengt Stadspark Live muziek op wereldformaat weer terug naar de Drafbaan, net buiten het centrum van Groningen.

Ticketverkoop niet missen?
Schrijf je hier in voor een reminder.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

PINKPOP TELT AF NAAR AANKONDIGING OVER VIER DAGENWanneer je de website van Pinkpop opent krijg je een cryptisch filmpje te...

Jera On Air 2022

NIEUWE NAMEN JERA ON AIR 2022: O.A. TURNSTILE, HANG... Jera On Air 2022 begint steeds mooier te worden. Eerder werd de komst van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.