Prijswinnaars EHCP kaarten bekend

Door yeahroen op 06 november 2002 - 12:48 Het blijft vermakelijk, je houdt een actie waaraan nauwelijks voorwaarden gesteld worden en waarvoor eigenlijk alleen maar een mailtje gestuurd hoeft te worden, blijken er toch foutieve inzendingen binnen te komen. De meest creatieve was de inzending met het antwoord "Pluk van de Petteflet" (en dat terwijl er geeneens een vraag gesteld werd...).

Afijn, na het trekken van random getallen uit de digitale hoed (random.org) en de getallen toe te kennen aan de mailtjes op volgorde van binnenkomst is nu duidelijk geworden dat de volgende mensen samen met een vriend of vriendin komend weekend gratis naar de European Hardcore Party kunnen:

Ron van Bracht uit Venray, Louis Koot uit Harmelen, Jeroen Housmans uit Nijmegen, Kim Bijsterveld uit Aarle-Rixtel en Danielle Knieriem uit Roosendaal
.
Jullie ontvangen een bevestiging per e-mail (en de organisatie natuurlijk eveneens).

Als je niet gewonnen en nog geen kaarten hebt: Je kunt nu nog per e-mail plaatsen reserveren bij de organisatie (meer info op de EHCP/Noizz website). Kaarten zijn dan 12 Euro i.p.v. 16 Euro 'aan de deur'.


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.