Fight Cancer en Loveland Festival op tour door Nederland

Door LIJN op 11 juli 2008 - 12:53 Op 2 augustus vindt in het Sloterpark in Amsterdam het Loveland festival plaats. Tussen 10 uur 's ochtend en 11 uur 's avonds kunnen bezoekers genieten van onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, Junkie Xl, Leaf en ander dj's en liveacts.

Tot die tijd zal er een tour door het land gaan, mogelijk gemaakt door de organisatie Fight Cancer. Ook dit jaar rijden de grootste dj’s van Loveland Festival mee in de excentriek omgebouwde garbage truck van Fight cancer. Tijdens de gratis evenementen komen de dj’s vanuit de muziekwagen in actie voor de strijd tegen kanker.

Tijdens de optredens zijn er vrijwilligers aanwezig die omstanders kunnen informeren over het doel en de missie van Fight cancer. Geïnteresseerden kunnen zich direct inschrijven als donateur. Vorig jaar heeft de tour met ongeveer 15 uur draaien zo'n € 30.000 opgeleverd. Er zijn tevens kaarten te koop voor Loveland Festival, waarvan de helft van de opbrengst direct naar Fight cancer gaat.

Kijk voor data en andere info op de website van Loveland.nieuwsdivers3.gif1

NIEUWS: UTREG MASSIVE, CROSSLINX, VOLKOREN, NOORDEN...Ook deze week zijn wij weer de krantenbak ingedoken voor het laatste nieuws....

lowlandsnewss.gif14

NIEUWE NAMEN EN LIVE-UITZENDINGEN LOWLANDS Afgelopen week maakte het Lowlands festival wederom een aantal namen bekend....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.