Gratis Sneakerz in Eindhoven, Breda, Enschede en Groningen

Door Marz667 op 17 juli 2009 - 13:26 1 Zaterdag 1 augustus vindt Sneakerz in de Stad plaats in Eindhoven op het Stadhuisplein en de dag daarna, zondag 2 augustus, trekt de partykaravaan omhoog richting het Noorden, naar de Grote Markt in Groningen. De line-up van beide dagen zit overvol met Nederlands heetste dj's van het moment en de toegang tot de feesten is geheel gratis.

Na het Stadhuisplein in Eindhoven en de Grote Markt in Groningen, staat zondag 23 augustus Sneakerz in de Stad op het Van Heekplein in Enschede en zondag 13 september op het Chasséveld in Breda.

De line-up per editie is verschillend, maar o.a. Erick E, Gregor Salto, DJ Disciple, Skitzofrenix, Franky Rizardo, Shagspeare, Billy the Klit, DJ Madskillz, Groovenatics, Oliver Twizt, Sebastian Davidson, Mo MC en Yanto vullen het festival.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



musicmaydaynews.jpg

APPELPOP GAAT SAMENWERKEN MET MUSIC MAYDAYAppelpop, dat dit jaar plaatsvindt op 11 en 12 september, vernoemt een podium...

pukkelpop2009newss.jpg2

PUKKELPOP KOMT MET COMEDY LINE-UP Ook dit jaar presenteert Pukkelpop weer een hele hoop theater, sideshows en...

REACTIES

geen avatar
vr 17 jul 2009 16:52

Jboog jammer dat er altijd van dat schrale publiek op gratis evenementen afkomt... ook jammer dat de dj's 13 in een dozijn muziek draaien...

 0
Avatar BasP
vr 17 jul 2009 21:37

Wrong Een paar jaar geleden waren dit soort evenementen er nog niet veel, maar als je nu kijkt; Dancetour, City Dance, Sneakerz en al die andere rondreizende dance-festivals..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.