Volledige line-up Hardcore 2010 bekend

Door OurLadyPeace op 13 november 2009 - 13:57 1 Op donderdag 31 december 2009 vindt Hardcore 2010 plaats in de North Sea Venue in Zaandam. Bij de afsluiting van het jaar is het ook noodzaak om nog even kort terug te kijken. Organisator Art of Dance is erin geslaagd de sleutelspelers van het hardcorejaar 2009 op één evenement te presenteren op verschillende podia.

O.a. Angerfist, Predator, Ophidian en Outblast zijn gestrikt. Ook de liefhebbers van industrial, darkcore en terror komen aan hun trekken met Unexist, Negative A en DJ Akira. Voor de volledige line-up en meer informatie over Hardcore 2010 klik je hier.

Tickets voor Hardcore 2010 kosten €35,- exclusief fee en zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Daarnaast kun je ook terecht bij Ticketonline, Paylogic, Free Record Shops en alle 400 Primera winkels in Nederland.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tankardnews.jpg12

TANKARD NAAR ENSCHEDE, KERKRADE EN GRASPOPDe Duitse thrashers van Tankard gaan weer touren en ook Nederland en België...

CrossingBorder_Goed.jpg1

THE EXCISTORS VERVANGT THE AIRBORNE TOXIC EVENT OP... Voor fans van The Airborne Toxic Event die naar Crossing Border gaan zal...

REACTIES

Avatar BasP
za 14 nov 2009 09:36

Wrong Dat is best tof.. das leuk om te overwegen!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.