Samen met BRADAZ het MIXT Racism Beat It Festival presenteren?

Door knoedel op 27 april 2001 - 16:24 Zit presenteren in je bloed? Ben je tussen de 12 en 20 jaar en heb jij het lef om op het hoofdpodium van het MIXT Racism Beat It Festival jouw mening te verkondigen? Geef je dan nu op voor de MIXT Presentatoren-wedstrijd. Wellicht sta jij dan straks samen met de 'hilarische' Bradaz (soap acteurs) of Anousha N' Zume (cabaretier) het MIXT Racism Beat It Festival te presenteren! Of spreken 'uitgesproken' Niels Hoogland (DJ Radio 538) en Robin (Big Brother) je meer aan? Winnaars krijgen een professionele presentatiecursus aan de Media Academie in Hilversum aangeboden!

Wat moet je doen?
Schrijf een origineel en creatief statement van maximaal 100 woorden met jouw mening of boodschap over de Nederlandse multiculturele samenleving en het jaarthema van MIXT: Let's get MIXT! Met dit thema wil MIXT Stichting voor interculturele projecten (MIXT) jongeren blijven aanmoedigen en uitnodigen te mixen met andere culturen. Hoe beter de mix van culturen, hoe groter de kans dat er meer begrip en respect er ontstaan tussen jonge mensen met verschillende culturele achtergronden.

Je inzending kun je voor 1 juli aanstaande sturen naar MIXT Stichting voor interculturele projecten aan de Van Diemenstraat 410, 1013 CR te Amsterdam. Heb je een video- of cassetteband waarop jouw presentatietalent vastgelegd staat, stuur deze dan mee.
Voor meer informatie bel je met 020-627 77 66 of surf je naar www.mixt.nl.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REACTIES

Avatar RobZ
za 28 mrt 2009 15:40

Knoedel werkt dit?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.