Veelzijdig programma Muzikantennacht

Door Knoedel op 15 april 2004 - 20:14 Hind, Smogus, Face Tomorrow, Rose en Tasha’s World verzorgen een optreden op 15 mei in de Melkweg in Amsterdam tijdens de Sena Performers Muzikantennacht. De Muzikantennacht brengt een aantal artiesten samen in een programma dat vooral wil laten zien hoe veelzijdig en kwalitatief hoogstaand de Nederlandse muziekscene is.

De voorverkoop is al gestart Kaarten voor de Sena Performers Muzikantennacht zijn verkrijgbaar (€ 12,- excl. Reserveringskosten en lidmaatschap) bij de Melkweg, AUB ticketshop, Uitlijn (0900-0191 - € 0,40pm), Ticket Service (0900 - 3001250 - € 0,45pm), 150 grotere postkantoren, GWK stationskantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

De Sena Performers Muzikantennacht is een onderdeel van de Muzikantendag die op 15 mei overdag plaatsvindt in Melkweg, Amuse en Cinecenter. Bezoekers die een kaartje kopen voor de Muzikantendag hebben tevens toegang tot de Sena Performers Muzikantennacht.

Hier lees je alle informatie over de muzikantennacht 2004


Rock Werchter 2004

KAARTVERKOOP ROCK WERCHTER VAN START + ENKELE NIEUW...Vandaag zaterdag 17 april start de kaartverkoop van Rock Werchter . De...

Koninginnedag Amstedam

KONINGINNEDAG 2004 AMSTERDAM UITGEBREID GEVIERD Dit jaar wordt opnieuw Koninginnedag opnieuw uitgebreid gevierd op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.